Hagenaars (18) aangehouden na mishandeling en beroving

Den Haag – Twee 18-jarige Hagenaars werden in de vroege uurtjes van zondag 31 mei aangehouden op mogelijke betrokkenheid bij een mishandeling. Een 36-jarige Hagenaar werd omstreeks 01.40 uur op de Fahrenheitstraat mishandeld en beroofd van zijn persoonlijke eigendommen.

Omstreeks 01.45 uur kregen surveillerende agenten de melding dat er op de Fahrenheitstraat iemand mishandeld en beroofd was. Op straat troffen zij het 36-jarige slachtoffer dat verklaarde dat hij door de inzettenden van een auto was mishandeld na een verkeersruzie. Toen de mannen vervolgens weer in de auto waren gestapt en weg reden, merkte hij dat hij naast mishandeld ook beroofd was. Omdat van de auto het kenteken bekend was, werd de auto enige tijd later gelokaliseerd op de Albert Kuijpstraat. De inzittenden werden aangehouden en zitten vast voor verhoor. De recherche onderzoekt de zaak.