Café ‘gewoon’ open, politie doet inval

04/04

Foto: Pixabay Pexels

De politie heeft vrijdagavond een inval gedaan in een café aan de kruising Loosduinsekade en Voorthuizenstraat in Den Haag. In het café waren op dat moment zo’n dertig mensen aanwezig meldt Omroep West.

De bezoekers waren drankjes aan het nuttigen en shisa aan het roken meldt de woordvoerder van de gemeente aan de omroep. In verband met de noodmaatregelen moeten horecagelegenheden dichtblijven tot in ieder geval 28 april. De politie heeft niemand aangehouden. De eigenaar van het café krijgt een forse boete. De bezoekers krijgen een boete vanwege samenscholing. Het café is door de politie opnieuw gesloten.

Er werd vrijdagavond nog een inval gedaan bij een illegaal gokhuis in een woning aan de Loevesteinlaan. Hier waren achttien bezoekers welke allemaal een boete krijgen van 400 euro.