Getuigen zware mishandeling Van Musschenbroekstraat gezocht

Den Haag – In de nacht van zondag 2 juni op maandag 3 juni heeft omstreeks 01.00 uur op de kruising met de Van Musschenbroekstraat en de Rijswijkseweg een zware mishandeling plaatsgevonden. De politie heeft deze zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Op maandag 3 juni kregen wij de melding van een incident op de kruising met de Van Musschenbroekstraat en de Rijswijkseweg. Hier zou omstreeks 01.00 uur een vrouw door een man zijn mishandeld. Daarbij is de vrouw gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De man is inmiddels aangehouden. Om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van wat zich in hier heeft afgespeeld, komen wij graag in contact met getuigen die iets gehoord of gezien hebben.

Getuigenoproep

Kunt u ons helpen in deze zaak? U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).