blogname

112
denhaagnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Getuigen gezocht van woningoverval


Politieagenten van Politiebureau Segbroek kregen zaterdag 30 december om 17.00 uur een melding dat een persoon uit het raam van een woning aan de Constant Rebecquestraat in Den Haag was gesprongen. Uit onderzoek bleek dat het mogelijk om een overval ging.

Rond 17.00 uur opende een bewoner van een woning aan de Consant Rebecquestraat zijn voordeur waarna hij onmiddellijk door twee donker getinte mannen onder bedreiging van een wapen naar binnen werd geduwd. Twee andere aanwezigen in de woning die de indringers zagen raakten vermoedelijk zo in paniek dat zij uit het raam van de woning sprongen. Een van de mannen raakte hierbij gewond. De ambulance vervoerde deze man naar een ziekenhuis. De verdachten gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor. De recherche onderzoek de zaak en zoekt getuigen.

Tips? Bel de politie!

Ben jij getuige geweest van deze poging tot overval of heb jij informatie die voor de politie van belang is? Bel dan de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws